Dobíjecí zdroj ohradníků pomocí slunce

Zdroj elektrického ohradníku bez připojení do elektrické sítě, dobíjení pomocí slunečního svitu díky solárnímu panelu.



V chovu hospodářských zvířat na pastvinách je elektrický ohradník nezbytnou součástí. Proto je velmi důležitá kvalita ohradníku abychom se dokázali na něj ve všech směrech spolehnout. Nedílnou součástí elektrického ohradníků jsou napájecí zdroje ohradníku. Ale znáte to taky? Chovatelé si stěžují na špatně přístupné pastviny, těžké baterie, které je třeba neustále nabíjet, a nedostatek mobility? Řešení těchto problémů je náš nový produkt.


Aku solární zdroj elektrického ohradníku


Aku solární zdroje usnadňují našim zákazníkům chov zvířat v zájmových a profesionálních oblastech. Vybaven solárním panelem a baterií dodávají dostatek elektřiny pro elektrické ohradníky až o délce osmi kilometrů. V závislosti na výkonu jsou zdroje vhodné pro různé druhy zvířat. Kompaktní a lehká zařízení jsou také mimořádně praktická pro mobilní použití například vhodné i pro mobilní ohrazení. Připojení k plotu je také velmi snadné díky extra velkým, snadno přístupným plotovým spojům s vložkami z nerezové oceli. Heslo červeného krasavce je "Se silou slunce".


Solární provoz umožňuje bezúdržbové používání od jara do podzimu. A pokud slunce dlouho nesvítí, přídavná baterie vám umožní pokračovat v provozu po dobu deseti až 14 dnů, když je plně nabitá. V závislosti na úrovni nabití baterie zařízení automaticky upravuje výkon tak, aby to bylo vždy dostatečně bezpečný. Když je napětí baterie nízké, zařízení se přepne do režimu ECO. S integrovanou ochranou proti hlubokému vybití: chrání baterii před poškozením a prodlužuje její životnost.  Námi nabízené zdroje jsou navíc odolné proti povětrnostním vlivům a vodě, takže jsou ideální pro venkovní použití.


U nás na eshopu si můžete vybrat mezi různými typy zdrojů. Zařízení S200 se jmenovitým napětím 8 500 voltů je vhodné pro délkou ohradníku 3 km, dále zdroj S 600 pro délku ohradníku 5 km a zdroj S800 do délky 8 km. Zařízení mají jmenovité napětí 9 500 voltů nebo 10 000 voltů.

Více informací naleznete pod jednotlivými produkty na eshopu.


  • včetně dobíjecí Aku baterie
  • dobíjení pomocí solární energie
  • pro ohradníky do 3 km

Skladem
3471,07 Kč bez DPH4200,00